vineri, 26 noiembrie 2010

Margo&Sergio


Primele cuvinte care vreau sati spun ca te iubesc foarte mult mult mult…nespuns…pina la doamne doamne si in inapoi…te iubesc mai mult decit e marea si oceanul…sunt gata sati dau viata pentru tine…in orice moment spunem ce pot face pentru tine,voi face nici nu ma voi gindi sa fac sau nu. Pentru tine fac orice.

‘’Nu fi indiferenta fata de iubirea mea!’’
Tii minte ai spuso de vreo doua ori si vreau sati spun ca nu voi fi niciodata indiferenta de iubirea ta. Am nevoie de dragostea ta si de tot sufletul tau . Te voi pretui mereu!

‘’Vreau cu tine totul!’’
Si eu imi doresc asta sa fim impreuna pentru totdeauna. Sa avem o familie si un copilas care ii vom iubi impreuna si niciodata nu ne vom desparti. Vom fi mereu alaturi , si nu ne vom afla la o distanta mare unul fata de altul!Impreuna pentru totdeauna!

‘’La bine si rau’’
Mereu ne vom sustine. Niciodata nu voi face un pas inapoi daca ne va fi greu. Mereu te voi tine de mina si nuti voi da drumul sa cazi! Caci pe persoana iubita cel mai important lucru pe fata pamintului.

‘’Nimik nu ne va desparti’’
Orice obstacol voi trece ca sa fiu cu tine . De nimic numi este frica caci stiu tu esti mai important in viata aceasta ,nimeni nu va putea ocupa locul tau ! Pe primul loc esti!Stii uneori e foarte greu in timpul zilei ,chiar imi doresc sati aud vocea sau macar sa te aud!Si privesc o fotografie dea noastra care sta pe ecranul meu de pe telefon si imi dau lacrimi. Simtind ca imi lipsesti foarte mult si ca te iubesc mult !Tii minte cind prima data ai spun fraza ‘’atunci cind iti va fi mai greu sate gindesti la mine mereu’’asta o fac mereu caci stiu imi va fi mai bine.Si stiu ca si tu te gindesti la mine si iti lipsesc!

‘’Apari prin vis’’
mereu cind imi apari prin vis ,vreau sa nu deschid ochii ca sa nu despairi!caci stiu daca voi deschide ochisori tu nu vei mai fi aproape!Si atunci cind deschid ochii,imi dau seama ca ii doar ii un vis si atit …care sa risipit ca o casa de nisip…
‘’Dorul in timpul zilei’’
De multe ori stau pe prag si ma gindesc cit de bine near fi impreuna si cit de fericiti noi vom fi daca aceasta distanta nu avea sa ne desparte. Si lacrimile fara sa vree imi curg pe obrajii si stiu ca totul va fi bine si vom fi impreuna dar nu pot face nimik. Pe drumul trec multe perechi si se cuprind se saruta . Si imi imaginez ca in locul lor suntem noi doi!Stii fara tine parka totul e alb negru. Parka nimik nu are sens . Si ma uit la telefon poate un semn de la tine sa primesc dar nimik. Si iarasi lacrimi dar se mai intimpla ca ma suni fara sa ma astept si cu lacrimi in ochii eu repede mine sterg si incep sa zimbesc incit sa nu intelegi ca mie greu fara tine .Si incep sati povesc ce am facut si cit sunt de fericita ca existi in viata mea!Dupa sunetul parka as vreau sa fug ,sa sar, sa rid,sa ma bucur de viata,totul merge mai bine cum imi puteam imaginam,intrun cuvint eram in al noulea cer de iubirea pe care o primesc de la tine!

‘’Noaptea’’
Cind vine momentul sa pun receptorul pe skype ,parka imi rup sufletul,pling de fiecare data ,poate uneori incerc sa ma abtin dar nu pot caci te iubesc si nu as vreau sa te las nici pe o clipa.Apoi plec la dormit si ca deobicei ma uit la poza ta si adorm!Cu gindul sami apari prin vis si ma cuprinzi si sami spui ca vom fi impreuna!

‘’Pupicul tau de noapte buna ‘’
Si
‘’Te iubesc de iubire vesnica ‘’
Aceste sunt doua lucruri sfinte pentru mine. Fara ele nu pot ,nici nu pot sa adorm,parka ceva nu e bine ,parka totul e distrus,pentru mine aceste lucruri sacre importa foarte mult,vreau anume de la tine sa le primesc nu de la alt cineva!
‘’Increderea’’
Vreau sati spun ca am incredere in tine si stiu ca vei putea si toate sa treci sa fim impreuna!Stiu ca totul ce faci e spre binele nostru!Stiu ca poti face asta!Cred in tine!

‘’Nu am secrete fata de tine’’
Stii as putea sa ascund unele lucruri dar nu vad un folos in asta si de asta incerc sati spun totul caci intre doua personae care se iubesc enorm nu exista secrete.Stiu ca unele lucruri te supara dar daca nuti spun stii ma simt parka te tradez si de aceea nu vreau nimik sa ascund pentru ca te iubesc!
‘’Nu te voi dezamagi’’
Tin minte miai povestit istoria vietii, prin ce ai trecut si cit de greu tia fost ,stii am incercat sa ma pun locul tau ,si am simtit cit e de dureros!Sa pierzi pe cineva sau te tradeze persoana de la care nici te asteptai.Si de aceea iti jur ca totul ce a fost in trecut nu se va repede niciodata, si voi fi cea mai sincera sic ea mai buna sotie care poate exist ape acest pamint si promit ca nu vei regreta pentru pasul care ii vei face cu mine pe viitor!Voi face tot posibilul ca sa fi fericit crede-ma!

‘’Frica ca te pot pierde’’
De multe ori miai spus sa nu ma gindesc la faptul ca ne putem desparti ,inca ca orice sar intimpla,orice voi spune,oricum sa nu gindesc la despartire. Dar au fost asa momente ca miai spus ‘’adio’’ si acest cuvint nul pot scoate din inimioara mia caci intr-adevar simt acest lucru.Uneori ma simt asa de singura ma simt si ma gindesc dar daca vei pleca. Vei dori sa mergi pe alt drum ,cum vei trai?cit de des zimbesti?......nu stiu acest cel mai rau lucru…niciodata nu vreau sa se intimple asa ceva,inima imi spune ca si tu simti aceasta…ai dreptate iubitule ,ca te iubesc si vom fi impreuna pina la moarte. Tii minte inca miai spus ca iubirea e mai presus decit moartea!

‘’Солнушка’’
Cit de mult imi place cind imi spui solnushka ca simt cea mai iubita si parka simt ca ai nevoie de mine. Vreau mereu sati fiu soarele tau care sati lumineze drumul! Mereu iti voi lumina spre bine caci iti doresc tot bine din lume. Chiar imi doresc sati fie bine . Nu pur si simplu un bine oriecare dar de cel care sa simti sa traiesti,sa simti ca esti iubit ,sa fii respectat si crede-ma te voi intelege mereu. Doar fa pasul cel sami spui totul si vei vedea ca totul va fi altfel ,deschideti inima si inchide ochisori sami simti buzisoarele cum te saruta!

‘’Зайка’’
Cuvintul care il spun practic din a doua saptamina! Cind iti spun acest cuvint mereu am in vedere ca esti un iepuras dulce,pufos,dragutz.Si unicul pe veci!te iubesc!
                     
‘’Nu ma uita’’
Chiar daca nu esti linga mine tine minte ca unde ,intrun coltisor al lumii este o persoana care te iubeste enorm! Scumpule cum stii ca vei pleca dup ace vei veni la Moldova! Nu uita ca te-am iubit,te iubesc si te voi iubi! Asa cum te iubesc eu ,nimeni nu te va iubi caci nimeni nu are inima mea! Si nimeni nu va simti ceea ce simt eu pentru tine!
            
‘’Copilul nostru’’
Copilul nostru se va naste in iubire si stiu ca acest lucru sfint ne dorim amindoi !Stiu ca vei avea grija de amindoi :copil si mine. Dar noi o sa avem grija de tine.
Promit!

‘’Bravo’’
Tu esti la mine bravo,esti puternic ca ai putut trece prin multe si faci multe ca fim impreuna!

‘’Ai grija de tine’’
Uitete dupa tine caci cineva are nevoie de tine. Cind voi fi alaturi voi avea eu grija de tine dar pina atunci incearca sa mininci binisor,imbracate asa sati fie cald si nu te enerva caci asa nu vei rezolva nimik. Totul va fi bine!

‘’Zimbetul tau’’
Sunt asa de fericita cind te vad ca esti fericit ,as da orice sa te vad fericit!Daca as putea mias lua toate suferintele tale,durerile ce le porti in inima ta!

                                 ‘’Amintirii’’
1.***.- Sergio:Tu cum crezi eu te iubesc?da sau nu?
-        Margo:Cred ca da!
-        Sergio:Da papusha,chiar intradevar!Mai mult ca tine!


2.***.-Tin minte ce tia placut in scrisoarea care tiam primis cu elefantul : ca sint caletatii pe care le avem tot acelasi!

3.***.- Tin minte ca mereu incercai sa faci un lucru mai bine decit altii chiar mai bine decit mine.


4.***.-Tin minte ca iti placea sa ma enervezi si sa ma scoti din minti! Dar eu nu stiam ce sa fac!Si te rideai apoi de mine cum mam comportat!

5.***.-Cind ne certam auzeam fraza :chiar daca ne certam sa nu ne gindim la nebunii!dar eu oricum ma tem sa te pierd!si ma gindeam intraiurea!


Erau atitea momente placute si fericite ,mi se pare ca uni intraind ca sot si sotie o viata intreaga nu iau fost bine ca noua!Si atitea ne ramin sa le traim impreuna!

Voi fi acolo ..

Crezi ca as pleca de langa tine? Ma cunosti mai bine decat sa-mi spui ca ai impresia ca te voi lasa sa cazi in genunchi in fata mea. Nu as face asta! Iti spun ca ai dreptate cand vrei. Doar daca ai putea sa vezi prin mine ..
Cand iti va fi frig, voi fi acolo sa te tin strans in brate, cat mai aproape de mine!
Cand vei fi respins si nu vei putea intra, iti voi arata ca esti mult mai bun decat sti!
Cand esti pierdut si esti singur si nu te mai poti intoarce iar inapoi, am sa te gasesc si am sa te aduc inapoi acasa! Si daca vrei sa plangi, voi fi aici sa-ti sterg lacrimile iar in cel mai scurt timp vei fi bine!
Este vorba despre dragostea noastra. Asa va fi pentru totdeauna, niciodata nu se termina! Dupa tot acest timp, dupa ce totul este spus si facut, am trecut peste probleme, nu a fost tot timpul perfect! Stim ca orice s-ar intampla, putem trece peste! Este vorba despre dragoste! Dragostea noastra. Pentru totdeauna!
Trebuie sa fie un inger de partea noastra. Ceva divin ne-a adus impreuna. A construit un pod de la inima mea spre inima ta. Tone de dragoste in interiorul nostru. Cand ne-a adus impreuna, am simtit ca TU esti singurul pentru mine! Iti jur, toata lumea ar putea simtii bataile inimii mele cand te vad in fata mea! Nu a fost clar de la inceput dar acum vad, cerul este plin de dragoste! TU ai adus dragostea in viata mea! Te iubesc!

Stii cat ..?

Stateam pe marginea geamului si ma uitam in jos. Asteptam! Te asteptam ..si ce crezi ..? Nu ai venit.. Stii cate nopti am asteptat sa apari? Stii cate zile au trecut fara niciun raspuns de la tine? Stii cata dragoste a putrezit in mine din cauza ca nu ai fost aici? Nu-ti ceream nimic in schimb! Nu vroiam nimic! Iti jur! Vroiam doar sa iti dau tie ce e al tau, ce-ti apartine! Dar n-ai vrut ..nu ..tu ai plecat si m-ai lasat sa te astept nopti la rand fara sa stiu ceva de tine, fara sa stiu daca esti bine, daca ai nevoie de ceva ..De ce ai plecat fara sa-mi zici? Unde ai plecat? Stii cat am umblat sa te gasesc? Stii cat te-am cautat doar pe tine? Acum ca te-am gasit, ramai langa mine!
Imi place! Acum nu mai trebuie sa te astept pentru ca esti langa mine! Nu mai ai de unde sa vi, nu mai e nevoie sa te astept pentru ca nu ai de unde sa vi, nu mai trebuie sa astept raspunsuri pentru ca te inteleg doar din priviri. Acum toata dragostea mea e la tine, tu te-ai intors, stai langa mine, stiu tot despre tine si tu despre mine,stiu ca esti bine! Nu ma intreba de ce te iubesc, ar trebui sa-ti explic de ce traiesc!

Pentru totdeauna!

bineAm ajuns acasa, eram singura si mi-am adus aminte de tine :) ! Ce frumos e totul! Esti atat de frumos cand esti copilaros,cand te joci prin parul meu, cand ma strangi in brate, cand ma saruti, cand imi ceri un anumit lucru pe tonul ala specific tie! Ma innebunesti! Imi place sa ma trezesc langa tine, imi place sa ma alinti, imi place totul la tine! Imi place ca va dura pentru totdeauna! Te iubesc!

M-am pierdut ..

M-am pierdut ..M-am pierdut in cutia asta nenorocita plina numai cu vise si minciuni! Unde dracu m-ati bagat bai? Scoteti-ma din cutia asta nenorocita! Vreau sa ies! Se hraneste cu mine, cu sentimentele mele! Sunt inconjurata numai si numai de cutii! M-am pierdut aici! Pe unde sa ies? Spune-mi!!! Pe unde? De fapt.. de ce te intreb pe tine? Nici nu te intereseaza de mine! Pleaca de aici! Lasa-ma singura sa caut iesirea din labirintul asta facut din cutii si cutiute.. Tu m-ai inchis aici! Da-mi drumul nu-ti mai afisa zambetul ala tampit! Nu vreau sa stau aici! INTELEGI?! Da-mi drumul odata!!! Nu stii sa faci altceva decat sa razi in felul asta? M-am pierdut aici si nici macar nu stiu cum sa scap de tine! Nu te mai vreau! Intelegi?! Mi-ai facut prea mult rau! Pleaca tu sau da-mi mie drumul sa plec din cutia asta infecta care-mi mananca zilele! Tu-mi mananci zilele!e! Elibereaza-ma! Iti spun ce voi face dupa ce voi pleca dar te rog, te implor lasa-ma sa plec ..Am sa plec, am sa colind toata lumea in cautarea mea. Trebuie sa ma gasesc! M-am pierdut si imi este dare dor sa stau cu mine de vorba, sa depanam amintiri, sa plang pe umarul meu pentru ca inainte de toate am fost eu, nu tu! Inainte sa apari tu contam numai eu! Din cauza ta m-am pierdut ..m-a luat altcineva probabil ..nu cred ca putea cineva sa ma lase sa ratacesc asa in nestire.. Daca nu ..numai eu stiu cat va trebui sa lupt sa-mi revin, sa redevin ceea ce am fost.. ceea ce cu timpul poate s-a pierdut ..Din cauza ta ..! Mi-ai luat tot..

Ma razbun,dar te iubesc!


te iubesc
Ma razbun pe tine dragoste ca nu stii sa ai grija de sufletele oamenilor. As vrea sa te intreb cate inimi au fost calcate in picioare de catre cineva fara sentimente? Cate oceane de lacrimi s-au varsat pentru un suflet de gheata si desi stim ca e de gheata si ne va distruge, incercam sa il incalzim, sa fim aproape de sufletul si inima de gheata de teama sa nu se piarda pe drum ..si ce primim? Urlete, reprosuri, dezamagiri, lacrimi ..M-am saturat sa nu ii pese nimanui de aproapele lui! M-am saturat sa fiu calcata in picioare de asa zisele “persoane care te iubesc”! M-am saturat sa dau tot si sa primesc ce e mai rau in schimb! Am sa renunt la tine si la tot ce tine de tine! Am sa imi iau o vacanta sa ma gandesc cum pot face ca un suflet sa nu mai fie calcat in picioare pentru ca un altul nu exista ..pentru ca acela este numai sa faca rau! Am sa calc si eu in picioare multe inimi sa vad, oare ce iese ? Am sa fiu si eu in ton cu lumea daca nu ..eu voi fii cea care se va pierde pe drum ..Ma razbun dar te iubesc! Ha ..imbecilo! Cand vreodata ai sa crezi cuvintele astea? Niciodata! Esti destul de desteapta! M-am saturat de vorbe aruncate-n vant si de minciuni spuse de plictiseala! M-am saturat de tine! Mi-e scarba! Acum ..dispari din fata mea!