marți, 19 iulie 2011

Ce nume mitologic ti se potriveste?

Summanus – intelepciune

Numele care ti se potriveste este “Summanus”. Acesta este intalnit in mitologia romana si semnifica intelepciune, siguranta si maturitate. Esti o persoana sensibila, cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat. Iti place sa iti ajuti prietenii in situatiile dificile, fiind alaturi de ei neconditionat si oferind sfaturi. Chiar daca esti destul de sociabila, uneori simti nevoia sa te detasezi de restul lumii si sa ai parte de cateva momente doar pentru tine pentru a te relaxa. In relatii ai nevoie de un barbat matur si independent, care sa te respecte si sa iti ofere libertate.

будем вместе

Послушай, что скажу тебе, 
у нас мало времени, не знаю, понял ли ты, 
давай будем вместе, пока нам хорошо вдвоем, 
любовь прекрасна пока нет рутины. 


Singuratatea-dorinta de iubire!!!

Te simti atit de fericit cind stii ca asteapta fiinta draga si nu te simti singur pe lumea aceasta! Sau te gindesti cum ai putut sa traiesti atita timp fara unele clipe linga persoana iubita!
Insa mai apar si asa situatii ca aceasta ::stai in pat ,in liniste,privesti telefonul mobil care demult timp tace!Dar asteapta sunetul numarului memorat de mult timp!Ai impresia ca nu te va chema nimeni pentru ca persoana iubita nu te suna!Si nu mai ai rabdare si incepi a suna!Suni…un beep…doua…a ridicat receptorul!Si auzi o voce cunoscuta,dar nu este bucurosa ca ai sunat sau ca nu este fericita  sa te auda.Primesti numai raspunsuri false,care te dor.Dar persoana care iti spune nici nu isi dea seama cit de tare suferi.Si vrei sati deschizi sufletul dar nu ai cui.Te gindesti ce sa faci?sa inchizi telefonul sau sa asculti toate fazele care iti imple toata inima de lacrimi.Inima sta si asculta,nu zice nimic,pur si simplu nu are cuvinte.Inima e dornica sa iubeasca.Asteapta iubire!Nu plinge inima…Iubesti cu patima…
   In momentul acest iti dai seama ca la nimeni nu trebuiesti.Si te gindesti daca persoanei iubite nu trebuiesti atunci la nimeni nu trebuiesti.Apare atunci dorinta dea simti ca cineva te iubeste si te pretuieste.Nu pentru ca esti puternic sau slab,frumos sau destept.Ci pentru simplu fapt ca existi,pentru faptul cum esti!