sâmbătă, 1 mai 2010

Stiu ca nu pot trai fara tine !!!!

Stii iubitule  la inceput nu prea stiam cit de tare te iubesc .. dar din clipa cand ai glumit ca doresti sa pleci din viata mea ,mai exact pe 1 aprilie ,mi-am dat seama cat de mult tin la tine... Stii ca  nu am zis niciodata cuiva "te iubesc" dar acum tie iti pot spune asta... oricind , oriunde, oricum... Te iubesc din tot sufletul..as face orice doar sa fiu cu tine!!!viata fara tine nu are sens!!!mor dupa tine!!!esti totul pentru mine!!!Te iubesc enorm.. si vreau sa te fac sa simti acelasi lucru pentru mine !!Este un adevar pur crede-ma!!!Cind ma gindesc ca va veni ziua cind vei fi linga mine!!Ochii mi se inunda de lacrimi desigur de fericire... TE iubesc cu tot sufletelu meu .

            De la odorasul tau Margo

Sergio te iubesc!!!

Iti scriu aceste randuri datorita sentimenteleor ce ma apasa si dragostei ca iti port.Nu stiu daca realizezi sau iti dai seama cat de mult eu te iubesc si ce insemni tu pentru mine,totusi am sa incerc sa iti spun toate astea. 
          Pentru  inceput iti spun  ca te iubesc...mail mult decit ma iubesti tu pe mine . te iubesc mult mult de tot si as face orice sa ramanem impreuna pentru totdeauna . Stiu ca si tu ma iubesti  dar daca este asa si ma iubesti si tu jumatate din cat te iubesc eu pe tine stiu ca o sa ramanem impreuna pe vecie,sau cel putin cind inima mea va disparea de pe acest pamint..Dar pana atunci vreu sa iti zic ca esti cel mai bun lucru care mi sa intamplat si datorita tie am reusit sa ma schimb in bine.Iti multumesc pentru asta si sper sa ramai asa pentru totdeauna ca sigur o sa mai am nevoie de intelegerea si suportul tau.

De la iubita ta Margo...