duminică, 16 mai 2010

Ce spun cadourile sale despre el!!!



1. Analizeaza ambalajul
Inainte de a te uita ce se ascunde in punga/cutie analizeaza ambalajul cadoului tau. Ti se pare ca barbatul in cauza a facut eforturi pentru a-l aranja placut? Atunci cu siguranta in spatele sau se ascunde o persoana delicata si atenta.

Sau poate ca pachetul tau arata ca si cum ar fi scapat din primul razboi mondial? Hmmm... atunci e de vina graba cu care l-a impachetat sau simtul lui estetic, echivalentul valoric al multimii vide!

2. Ce se ascunde in cutie
A. Bijuterii
Alegerea clasica! Toti barbatii stiu ca o bijuterie va face o fata fericita. Gestul demostreaza ca este un barbat care nu se teme de responsabilitati si ca e pregatit pentru relatii serioase.

B. Haine
Daca iti ofera un obiect vestimentar care se potriveste perfect cu garderoba ta, atunci inseamna ca te-a urmarit cu atentie si stie sa iti ofere ceea ce iti place.

C. Gadget-uri
Ti-a cumparat un telefon nou? Atunci e interesat sa iti ofere un plus de confort si ii place sa te stie fericita. Ti-a cumparat o consola de jocuri video? O fi cumparat-o pentru el si nu i-a placut.

Daca nu iti ia un gadget potrivit personalitatii tale ,atunci insemna ca nu a oferit suficienta atentie evenimentului.

D. Obiecte de bucatarie
Nu, inca nu a ajuns vestea la ei! Pentru multi barbati, femeile ar trebui sa stea in continuare legate de bucatarie. De aceea unul dintre obiectele care fac parte din arsenalul unei gospodine poate parea un cadou perfect.

Un astfel de cadou demonstreaza ca este un barbat foarte pragmatic si atent la detalii din viata de zi cu zi.

E. Animale de companie
Un astfel de cadou arata ca barbatul in cauza este foarte atasat de tine si ca isi doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de tine.
Incearca sa il implici cat mai mult in cresterea animalutului si vei vedea ca relatia voastra va creste o data cu acesta.

3. Nu te ingrijora
Pana la urma e doar un cadou, vei avea si alte ocazii pentru a afla ce simte cu adevarat pentru tine. Asa ca nu te supara si asteapta si alte dovezi de afectiune din partea lui pana sa te decizi daca merita sau nu.

Mirele Capricorn


Pe viitorul mire Capricorn este ideal sa il intanlesti dupa 26 de ani, astfel va avea timp destul sa se maturizeze si sa nu ai surprize. Pentru acest nativ ambitia si cariera sunt pe primele locuri. Si fiindca este muncitor, rezistent si deosebit de tenace va avea cu siguranta o pozitie sociala buna iar meritele sale vor fi recunsocute si admirate de lumea intreaga. Barbatul Capricorn acorda o importanta deosebita familiei si sotiei, fiind poate semnul zodiacal cel mai familist. Fiind o fire cu un ascutit simt al datoriei si al respectului, puternic si loial, el este si un tip foarte romantic. Insa ratiunea acestuia invinge adesea romantismul si trairile emotionale. Capricornul isi cauta o relatie stabila si o femeie pentru asi intemeia un camin tocmai datorita sensibilitatilor lui si emotiilor.

Avand un spirit patern foarte dezvoltat isi va proteja aleasa si ii va veni mereu in ajutor cu sfaturi intelepte. Insa viitoarea mireasa va trebui sa fie pe aceeasi lungime de unda ca el astfel se va simti constransa, vesnic urmarita si va simti ca accesul ei la libertate a fost ingradit. Fiind o fire traditionalista nu agreeaza femeile independente. Pentru el lumea trebuie condusa de barbati iar femeile trebuie sa fie mai intai sotii si mame. Fiind printre putinii barbati fideli, nu intelege de ce trebuie sa alergi dupa o alta femeie din moment ce o ai acasa pe cea potrivita. Deci viitoarea mireasa a Capricornului va fi cu siguranta o femeie implinita alaturi de un sot matur care o va sprijini in tot ceea ce face.

Iubire si tristete....

Dragostea?! ce este dragostea? pentru unii poate nu inseamna nimic , pentru altii inseamna totul. Un lucru insa este sigur, dragostea nu are varsta si nici explicatie, ea vine pe nepregatite si te cuprinde in mrejele ei, iar atunci te simti cel mai fericit , caci dragostea iti da viata si putere sa traiesti. Dragostea poate fi insa sau este cu siguranta o arma cu doua taisuri, caci ea este cea care iti da viata si care te inalta pe cele mai inalte culmi dar si cea care iti ia viata si te arunca in cele mai adanci prapastii.
Intotdeauna este greu sa gasesti persoana potrivita, persoana careia sa ii daruiesti tot ce ai mai bun, dar atunci cand o vei intalnii iti vei da seama poate de la prima privire, prima atingere sau primul sarut.
Si iata ca ai ajuns in punctul in care ai intalnit persoana potrivita. Din acest moment simti ca plutesti , simti ca toata lumea e a ta, simti ca numai cel de langa tine conteaza. Din acest moment pentru tine viata si-a schimbat cursul, caci ce a fost sau va fi nu conteaza, te concentrezi numai asupra clipei prezente, asupra a ceea ce ai acum si pe care nu vrei sa il pierzi pentru nimic in lume.
Si poate la un moment dat, te gandesti ca niciodata nu credeai ca vei intalni atata fericire, iar atunci te opresti din drumul tau si ii multumesti lui Dumnezeu pentru ca ti-a daruit Raiul pe Pamant.
De acum stii cu siguranta ca orice s-ar intampla cineva te iubeste cu adevarat, iar tu la randul tau ai face orice sa il tii langa tine, sa il faci fericit deoarece este tot ce ai mai bun pe lume, singurul lucru pentru care traiesti. Simti ca totul e perfect si nimic nu va va despartii vreodata, dar destinul rezerva oricui multe surprize si de vreme ce cu putin timp in urma iti daruise ce mai frumos cadou:dragostea adevarata, acum incearca sa ti-o ia, caci fara sa iti dai sema, dintr-o greseala prosteasca sau poate din prea mult orgoliu, tradezi persoana de laga tine,persoana pe care o iubesti atat de mult si careia nu vroiai sa ii faci nici un rau.Atunci plangi cu lacrimi de sange incerci din rasputeri sa il aduci inapoi fiindca simti ca ai pierdut totul, ca viata ta nu mai are sens.Stii ca ai gresit iar a gresi e omensc iar a ierta e un dar si uite de acea destinul iti acorda o a doua sansa, iti permite sa te lupti pentru ceea ce iti doresti cu adevarat:sa iubesti si sa fi iubit.
Incerci ,te chinui si faci tot posibilul sa aduci lucrurile la normal, sa fie totul cum a fost odata caci fara el stii ca nu poti sa traiesti, stii ca nu poti sa continui pemtru ca atunci cand l-ai pierdut pe el ti-ai pierdut punctul de sprijin ai pierdut cea mai de pret comoara nu mai razi , nu mai glumesti, te simti un nimeni, tot ce iti mai da viata este gandul la momentul cand veti fi din nou impreuna .
Si continui sa speri, dar ce e de facut, el se simte tradat, simte ca te uraste, simte ca poate nu l-ai iubit niciodata, dar pe tine te doare iubirea pentru el ai vrea sa ti-o scoti din suflet si din minte dar nu poti.
Tot ce poti sa faci este sa plangi si sa plangi pana te ineci in propriile-ti lacrimi, iar apoi sa incerci din nou sa lupti, dar simti ca nu mai poti, ca nu mai ai putre, ca il pierzi si nu poti sa faci nimic.Iti pare rau ca ai gresit, iti pare rau ca i-ai amarat sufletul si iti pare rau ca nu ai fost langa el sa ii alini durerea, dar pentru el nu e de ajuns caci se simte tradat.
Tu stii ca sufletul iti este pustiu fara el si poate nu te mai gandesti ca si el sufera ca si pe el il doare ca nu i-ai ascultat suferinta, ca nu ai fost acolo, ca altadata, sa ii sorbi lcrimile fierbinti sau poate ca nu ai stiut sa iti ceri iertare.Tot ce mai ai acum in sufletul tau, este zambetul lui pe care il iubeai atat de mult si amintirile frumoase.
Nu poti sa accepti insa infrangerea si te lupti caci iti pare rau, regreti ce ai facut, si ai face orice sa il aduci inapoi, de aceea speri ca poate candva sa mai ai o a doua sansa de care sa profiti din plin.Iar de acea a doua sansa va veni foloseste-te cum poti mai bine de ea caci este prima si ultima pe care o vei primi.
Iata ca pe neasteptate te trezesti din nou in bratele lui, dupa atatea lacrimi suferinta si durere esti din nou a lui si crezi ca tot ce a fost , a fost doar un vis urat din care te-ai trezit acum si esti din nou fericita. Esti fericita pentru ca ai din nou tot ceea ce pierdusesi si poate de doua ori mai mult.
Cam asta e dragostea, ea te urca si te coboara, e ceva de care nu prea multa lumea e in stare, dar oricine are dreptul sa incerce.
Dragostea poate fi usor asemanata cu un joc de carti caci pui in joc totul si si joci pana la ultima carte ca sa castigi caci sa pierzi ar fi cel mai dureros lucru din viata ta.
Frumos e sa iubesti, dar rau e sa suferi din iubire asa ca mai bine opriti-va la “a iub
i”.

EA si frica de iubire !!!



EA si frica de iubire !!! Tie de ce ti-e frica?

Te-ai intrebat vreodata? De ce ti-e frica cu-adevarat? De moarte sau de viata? De esec sau de succes? De noptile de singuratate sau de zilele de cautari febrile? De mine sau de tine?

Nu te grabi sa raspunzi “de nimeni si de nimic” sau “hm, mie…pai doar de Dumnezeu”, pentru ca la momentul adevarului ai sa remarci ca nu e chiar asa de simplu.

De ce mi-e cel mai frica mie? Pai…

Mi-e frica sa ma trezesc intr-o dimineata si sa nu te mai gasesc acolo, mi-e frica sa te astept si sa nu apari intr-o zi …mi-e frica de ziua in care nu-ti voi mai gasi mana intinsa, pregatita sa ma prinda.
Mi-e frica de ziua care nu-mi va mai incepe cu “buna dimineata”, cu zambetul tau, mi-e frica de dimineata in care n-o sa ma mai certi, de seara in care n-o sa ma mai alinti, in care n-o sa-ti mai spun “noapte buna”, pentru ca n-o sa ma mai cauti. Mi-e frica de toate noptile infinit de lungi in care n-o sa te intalnesc pentru ca o sa te incapatanezi sa nu-mi apari in vise.

Nu vreau sa ma gandesc la ziua in care n-o sa te mai pot face sa zambesti, mi-e frica sa nu ma scoti c-un shift+delete din lumea framantarilor tale.
Vorbesc mereu mult si prost pentru ca mi-e ingrozitor de frica de ceea ce ar putea dezvalui tacerea dintre noi.
Mi-e foarte frica sa-mi pierd reperele in viata, mi-e frica sa nu te pierd…de fiecare data cand te grabesti sa pleci, imi clatini universul. Stiu, stiu, e o prostie, libertatea noastra e cea mai importanta si de fapt cele mai frumoase clipe sunt alea in care nu stiu sigur daca vei veni, daca vei vrea sa ma vezi, sa ma simti alaturi…

Suntem puternici, dar sa nu cumva sa ne dea Dumnezeu cat nu putem duce. Ne simtim puternici pentru ca il simtim pe celalalt langa noi, intr-o forma sau alta. Mi-e frica de momentul in care voi pierde toata aceasta putere, mi-e frica de mine, de tine, de noi…

Da, recunosc, mi-e frica. Tie nu ti-e?