sâmbătă, 11 decembrie 2010

Harry Potter: In ce casa de la Hogwarts te-ar repartiza palaria?


 
Casa Astropufi (Hufflepuf) :

Daca ai fi urmat cursurile Hogwarts, ai fi fost repartizata in casa Astropufi, alaturi de Cedric Diggory, Justin FinchFletchley si alti prieteni, atrasi de mister si vraji ca si tine. Corectitudinea si loialitatea iti caracterizeaza cel mai bine temperamentul. Prietenii sunt extrem de importanti pentru tine si indiferent de circumstante le-ai fi alaturi in cele mai grele momente. Esti o persoana loiala, care isi va respecta intotdeauna cuvatul dat. Nu suporti oamenii prefacuti si barfitorii, asadar incerci sa stai cat mai departe de un asemenea anturaj. Militezi intotdeauna pentru un comportament civilizat si nu-ti plac conflictele, de accea incerci mereu sa eviti confruntarile directe. Daca se intampla totusi sa fii prinsa intr-o astfel de circumstanta, diplomatia, naturaletea si tactul fin, te ajuta sa iesi cu capul sus. In general, aplici aceleasi principii si in dragoste. Respectul este foarte important, la fel si loialitatea. Oricat ai fi de indragostita n-ai accepta langa tine un barbat care nu ar sti sa te aprecieze. 

Ce iti doresti de la barbatul de langa tine?

Sa aiba stil si carisma
Barbatul de langa tine trebuie sa aiba un stil inconfundabil de seductie, sa fie tandru si iubitor. Satisfactia sexuala este foarte importanta pentru tine. Nu reprezinta baza, insa o relatie solida se bazeaza atat pe comunicare, intelegere cat si pe o viata sexuala implinita. Esti o persoana care acorda o atentie marita aspectului fizic, ingrijirii personale, asadar ai aceleasi asteptari si de la el. Imaginea si parerea celorlalti sunt foarte importante pentru tine. Asadar, barbatul de langa tine trebuie sa impresioneze printr-un fizic deosebit, dar si printr-un caracter stralucit. Te vei simti mereu atrasa de un partener hotarat, care emana prin toata fiinta sa o masculinitate si o forta de-a dreptul irezistiibila. In adancul sufletului esti o romantica si o visatoare, care adora sa fie trezita cu un sarut coplesitor dimineata sau cu o imbratisare energica si o declaratie soptita suav in ureche. Barbatul care-ti va sta alaturi trebuie sa te impresioneze mereu cu ceva nou, sa nu inceteze sa te cucereasca, mentinand astfel focul pasiunii mereu proaspat si puternic. 

Astrologie: Fobiile zodiacului in functie de element

Zodiile de Foc
Berbec, Leu, Sagetator


Nativii acestor zodii sunt caracterizati in general de Arachnofobie, frica de paianjeni, deoarece zodiile de foc simt nevoia sa fie in control permanent al vietii lor. Cu toate ca majoritatea nativilor din aceste zodii care sunt afectati de Arachnofobie sunt femei, un bun procent dintre acestia sunt si barbati, fie ca fac acest lucru evident sau il ascund din orgoliu. Curatenia si controlul mediului de viata sunt pentru acesti nativi de o deosebita importanta.

Solutii:

-informati-va asupra pericolului real pe care-l reprezinta paianjenii, deoarece foarte putine specii sunt intr-adevar veninoase;
-adoptati o atitudine pozitiva fata de paianjeni si existenta lor in natura.


Zodiile de Aer
Gemeni, Varsator, Balanta

Nativii din aceste zodii sunt caracterizati in general de Claustrofobie, frica de a fi prinsi in spatii inchise, ca si frica principala. Ei au nevoie de aer pentru ca acesta este elementul care ii reprezinta si simt ca se sufoca si se panicheaza in spatii inchise, inguste, puternic aglomerate. Multe persoane sufera de aceasta fobie, mai ales in urma unor traume din copilarie ce nu au fost tratate la timp. 

Solutii:

-o optiune ar fi psihoterapia pentru a infrange aceasta fobie;
- infruntarea directa a sentimentului pentru a-l face suportabil;
-in unele tari se practica si tratament medicamentos impotriva anxietatii, insa doar la recomandarea medicului.


Zodiile de Pamant
Taur Fecioara Capricorn


Nativii din aceste zodii sunt in general caracterizati de Aerofobie, frica de zbor. Legatura lor speciala cu elementul lor nativ, pamantul, ii face pe acestia sa aiba o senzatie de neliniste constanta in timpul zborului si sa simta o stare de disconfort care poate excalada cu atacuri repetate de panica. Cu toate ca statisticile au arata ca este mult mai probabil sa ai un accident de masina sau orice alt tip de accident comun decat unul de avion, cei mai multi dintre persoanele ce sa regasesc in zodiile de pamant, prefera mijloacele alternative de transport: tren, autoturism, etc.

Solutii: 

-cel mai comun tratament consta in a calatorii cat mai mult cu avionul si cu cat cei vizati fac acest lucru, cu atat mai confortabili se vor simti si efectele aerofobiei se vor diminua.
-pentru cazurile grave se recomanda consiliere psihologica de specialitate.

Zodiile de Apa
Rac, Scorpion, Pesti

Nativii acestor zodii sunt caracterizati in general de Sociofobie, frica de a fi evaluati negativ intr-o anumita situatie sociala sau conjunctura. Aceasta poate incepe inca din copilarie, iar lipsa de incredere in ei insisi, ii poate face de multe ori nesiguri in medii precum mediul profesional, mediul familial, chiar si in cercul de prieteni. Din aceasta cauza foarte multi dintre ei, acorda atentie marita detaliilor si evita cu orice pretgreselile sau situatiile jenante in care ar putea juca ei un rol principal.

Solutii:

-planificare minutioasa a interactiunilor sociale;
-evaluare realista a fiecarei situatii.

Top 5 cele mai fidele semne zodiacale

Pe durata unei relatii, nu toti partenerii se pot confrunta cu dragoste sincera si loialitate. Asa cum stim, semnul zodiacal in care ne-am nascut, planetele guvernante si nu numai, ne influenteaza temperamentul si modul de gandire. Astfel, inclinatia catre infidelitate poate fi mai puternica la anumite persoane si mai slaba la altele. Asadar, daca o parte din zodii mai au de lucrat la capitolul fidelitate, iata care sunt cele mai loiale semne zodiacale: 

Taur

Nativii zodiei Taur sunt guvernati de Venus, planeta dragostei, a intelepciunii si a luxului. Acestia tanjesc in general dupa stabilitate, confort, nu-si refuza placerile vietii, dar in relatia de cuplu stau departe de aventuri. Persoane calme, individuale, apreciaza sinceritatea si obisnuiesc sa daruiasca in dragoste exact ce li se ofera. Daca simt aparitia unei probleme, sunt deschisi la discutii si prefera sa sfarseasca o relatie decat sa-si dezamageasca partenerul. 

Barbatii Taur sunt recunoscuti pentru harnicia lor si apreciaza deopotriva calitatile de gospodina ale femeii. In cuplu, nativii sunt tandri, senzuali si sensibili, chiar daca-si mascheaza uneori sentimentele, afisand o latura a personalitatii mai dura. Taurii acorda importanta cuvenita oricarei relatii in care se implica si daca sunt dezamagiti le este foarte greu sa-si recapete increderea. 

Rac

Nativii zodiei Rac se numara printre cele mai loiale persoane din zodiac. Fiind influentati de Luna, au un temperament flexibil, insa in ciuda toanelor, Racii raman aceleasi persoana de incredere, nefiind adeptii schimabrilor bruste de temperament. In general sunt  parteneri de viata excelenti, care menifesta interes pentru relatiile  de lunga durata si casatorie. Familia este foarte importanta pentru nativii zodiei, atat barbatii cat si femeile acordand un respect mistic caminului. 

Racii sunt foarte perseverenti, gandindu-se intotdeauna si la ziua de maine. Analizeaza, isi fac provizii, asigurandu-se ca nimic nu-i poate lua pe nepregatite. Pot deveni exagerat de protectivi, din dorinta de a-si apara persoana iubita. 

Fecioara


Traditionalisti si conservatori, nativii zodiei Fecioara nu obisnuiesc sa nu se abata de la reguli, dorind sa ofere de cele mai multe ori un exemplu pozitiv celor din jur. De asemenea, acestia nu se evidentiaza foarte tare in societate, preferand sa analizeze mai atent lucrurile din spatele cortinei. Sunt parteneri calmi, rezervati si modesti. Sunt foarte fideli intr-o relatie si in general nu le place sa vorbeasca despre viata personala, dorind sa-si tina ascunsa intimitatea de urechile curiosilor.

Sunt foarte prudenti in dragoste si isi doresc alaturi un partener la fel de responsabil si organizat. Familisti convinsi viseaza la un camin linistit si pentru tihna familiei ar ierta din greselile partenerului, dar niciodata n-ar trece peste infidelitate. 

Varsator


Varsatorul este unul dintre cele mai interesante semne ale zodiacului. Are o personalitate puternica si este influentat de Uranus si Saturn, care-i transmit dorinta de libertate, idei revolutionare si implicit dorinta brusca de schimbare. Nativii zodiei sunt persoane nonconformiste, au oroare de reguli prestabilite si cu toate acestea intr-o relatie nu obisnuiesc sa insele. Acestia cauta in primul rand un partener sincer, care sa le confere libertatea de care au nevoie. Isi exprima rareori dragostea prin cuvinte, lasand faptele sa vorbeasca de la sine. Spiritul liber si teama de a nu-si complica viata ii indeamna spre onestitate, de aceea daca s-ar indragosti de alta persoana partenerul actual va fi primul care va afla. 

Capricornul

Capricornul este recunoscut pentru perseverenta si constiinciozitatea sa si este foarte atent la imagina pe care si-o creeaza in societate. Nu intamplator este un semn de pamant, fiind o persoana cu capul pe umeri, foarte bine ancorata in realitate. Responsabilitatea il caracterizeaza in special in relatia de cuplu si indiferent de parerea altora, nu se va abate niciodata de la ideile lui. Capricornul isi alege cu mare atentie partenerul de viata, netolerand aventurile si neseriozitatea. Viata alaturi de el este linistita; chiar daca iubeste cu pasiune, isi dezvaluie cel mai bine sentimentele in intimitate, alaturi de persoana iubita. 

Trateaza orice relatie cu seriozitate si este adeptul discretiei in privinta vietii sentimentale. Poate fi greu de cucerit, deoarece isi doreste alaturi o persoana la fel de loiala,matura in gandire, demna de increderea lui. 

Viata dupa moarte

Eu parca lam mai vazut pe ingerasul meu in alta viata!de parca a mai trecut prin toate!este o poza care am mai vazuto parca as mai trece cu privirea prin poza aceea!oare e posibil asa ceva?Te iubesc mult mult daca ai stii cit de mult te iubesc!

Ce personalitate are barbatul visurilor tale?

 
Tipul Conducator

Esti atrasa iremediabil de barbatii cu o personalitate puternica, duri care stiu ce-si doresc de la viata. Tipul Conducator este genul de barbat care s-ar potrivi excelent caracterului tau. Esti o persoana nonconformista si originala, care isi doreste alaturi mai mult decat un iubit romantic si visator care sa raspunda cu zambetul pe buze la toate dorintele tale. Un barbat indraznet, cu o personalitate puternica, aparent intransigent, imediat iti starneste interesul. Chiar daca pare inabordabil si are o atitudine superioara, pentru tine reprezinta o adevarata provocare. Tipul Conducator trebuie sa fie neaparat al tau, tocmai pentru ca este diferit, total opus banalului. Acesta este stapan pe sine, indraznet si adora competitia. Deoarece aveti asteptari comune de la o relatie, ati forma un cuplu solid, bine echilibrat cu sanse de reusita in viitor. 

Top 5 zodii de barbati care te vor insela aproape sigur

Specialistii in astrologie sustin ca predispozitia la infidelitate depinde foarte mult de semnul zodiacal. Bineinteles, ascendentul, planetele guvernante si alti factori pot influenta comportamentul fiecarei zodii. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta 5 zodii masculine care mai au de lucru la capitolul fidelitate intr-o relatie. 

Berbec


Barbatii nascuti in zodiac Berbec sunt aventurieri se plictisesc repede si sunt permanent in cautare de noi provocari. Totodata, le place sa domine in cuplu, fiind autoritari si inflexibili chiar si atunci cand nu au dreptate. In dragoste au spiritul competitiei foarte bine dezvoltat si vor face tot posibilul sa creeze o impresie buna femeii pe care isi doresc s-o cucereasca. Insa, odata ce si-au atins scopul  fata de persoana iubita, interesul scade si daca apar la orizont tentatii noi, cedeaza ispitei. 

Barbatul Berbec tine foarte mult la imaginea sa. Cauta intotdeauna femei frumoase; fiind increzator in propriile forte, le va aborda intotdeauna cu tupeu. Este un cuceritor prin excelenta insa tinde sa-si trateze iubitele ca pe niste trofee. Nu este adeptul relatiilor de lunga durata si foarte greu se indragosteste cu adevarat. 

Leu

Barbatii nascuti in zodia Leu sunt foarte vanitosi, au o incredere mare in fortele proprii si adora sa fie in centul atentiei. Au pretentii foarte mari de la femeia de langa ei, nu suporta sa fie comparati cu nimeni si au nevoie in permanenta de laude si complimente. In general egoist, nativul zodiei Leu este atent doar la satisfacerea propriilor dorinte. Isi poate insela partenera cu nonsalanta, fara mustrari de constiinta. Nu este adeptul comunicarii si daca ii lipseste ceva, considera ca are tot dreptul sa obtina ce-si doreste de la o alta femeie. Chiar daca iubeste si este  implicat intr-o relatie stabila, Leul nu poate spune “nu” flirtului. Astfel isi reinnoieste armele seductiei; in plus, se simte placut si atragator. 

Gemeni

Gemenii au un caracter dual, fiind inclinati catre instabilitate si dorinta de inselatorie. Se fac placuti cu usurinta in societate gratie sarmului personal si comunicarea este arma lor imbatabila in flirt. Sunt atrasi de tot ce e nou, de aceea isi doresc sa aiba cat mai multe relatii amoroase. Adora sa flirteze si se pot indragosti de mai multe femei in acelasi timp. Se ataseaza cu greu de o singura persoana pentru o perioada mai indelungata. Nativul zodiei Gemeni este adeptul aventurilor si de cele mai multe ori inseala din plictiseala. Nu-si va refuza niciodata o escapade amoroasa, insa asteapta de la partenera lui fidelitate neconditionata
Sagatator

Nativul zodiei Sagetator este un barbat foarte curios, nonconformist care pune libertatea pe primul loc intr-o relatie. Puternica atractie catre diversitate si experimentare in plan amoros, il poate transforma pe Sagetator intr-un burlac convins. Este impulsiv, un aventurier convins, atras in general de persoanele care-i impartasesc convingerile. Sagetatorul isi doreste sa experimenteze cat mai mult inainte de a se aventura intr-o casnicie care implica responsabilitati si fidelitate. Stapaneste foarte bine arta flirtului si ii place sa-si traiasca viata din plin. In general nu este adeptul relatiilor bazate pe minciuna si ipocrizie. Odata ce-a calcat stramb este dispus sa-i marturiseasca adevarul partenerei, asumandu-si consecintele. 

Pesti


Barbatul nascut in zodia Pesti poate fi foarte diferit de o nativa a zodiei. Acesta este imprevizibil, schimbator si foarte secretos. Nativii zodiei Pesti sunt adeptii casatoriei, pasionali si respectuosi, insa nu exceleaza la capitulul fidelitate. Pot avea mai multe aventuri in acelasi timp si rareori dau de banuit cand inseala. Se ataseaza foarte usor de o persoana si nu agreeaza despartirile. Detesta siguratatea si trebuie sa fie in permanenta inconjurati de cineva. Pestii pot avea un caracter dual, usor teatral sicastiga foarte usor increderea celor din jur. In general sunt lingusitori, promit foarte multe pentru a impresiona, insa uita cu nonsalanta sa-si indeplineasca angajamentele.