sâmbătă, 28 august 2010

Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!






Stiai ca ora la care te-ai nascut iti poate influenta personalitatea? De aceasta data ne-am concentrat asupra comportamentului tau atunci cand esti indragostita. Noua, celor din redactie, ni s-a potrivit de minune aceasta descriere. Asteptam sa ne spui daca si in cazul tau este adevarat!






Nascuta intre 00:00 – 01:00






Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!Pasionala si iubitoare, tu te simti bine atunci cand esti implicate intr-o relatie serioasa, care iti ofera confort si siguranta. Monotonia care pe altii ii sperie atat de tare este pentru tine un prilej de a te simti bine, de a avea certitudinea ca esti implicate intr-o relatie stabila. Pe de alta parte, tu ai un talent aparte de a nu lasa monotonia sa se strecoare in relatia ta. Stii sa trezesti permanent interesul partenerului tau si reusesti sa mentii “in flacari” pasiunea in cuplul tau.






Nascuta intre orele 01:00 – 02:00






Pentru ca esti nascuta aproape de miezul noptii, tu ai tendinta de a fi introvertita. Intr-o relatie, iti exprimi  destul de greu sentimentele si ai tendinta de a da impresia ca esti altfel decat cum simti. Iti doresti sa ii spui partenerului tau ce iti doresti cu adevarat de la aceasta relatie, insa cuvintele par a se impletici si sfarsesti prin a declara cu totul altceva.






Partea buna este ca reusesti sa il tii mereu pe ace pentru ca are permenent senzatia ca ii ascunzi ceva... ceea ce este intr-o oarecare masura adevarat, insa fara voia ta. Neintentionat astfel, pastrezi acea urma de mister care face o femeie irezistibila.










Nascuta intre orele 02:00- 03:00


Pentru tine, familia este cel mai important lucru in viata. Iti doresti clasicul: un sot iubitor, o familie fericita, copii cuminti. Paradoxal, reusesti sa ai totul, mai putin asta. Incercand sa obtii familia, ai ajuns, nici tu nu stii bine, sa ai cariera. Cautand barbati "de casa", ai gasit numai burlaci convinsi.






Partea buna este ca valul noptii se va ridica mai devreme sau mai tarziu: dupa indelungi cautari, soarele va rasari si pe strada ta si asta nu pentru ca ar scrie in stele, ci pentru ca esti o persoana ambitioasa si cu o vointa de neclintit, astfel incat nu te vei lasa batuta pana cand nu vei obtine ceea ce iti doresti.






Fie ca esti in etapa premergatoare intalnirii sufletului pereche, ori dupa indelungi cautari, l-ai intalnit deja, trebuie sa stai linistita fiindca trasaturile tale de personalitate iti asigura succesul in viata de familie si nu numai.






Nascuta intre 03:00 - 04:00






Marea ta problema este ca visezi sa "imblanzesti scorpia", adica sa transformi in barbat de casa "baiatul rau" din viata ta. Stii ca este greu, dar esti ferm convinsa ca tu vei fi exceptia care confirma regula. Adevarul este ca nu se stie niciodata... poate ca vei reusi! Insa in mod cert este mai usor sa cauti un barbat care sa iti impartaseasca visurile despre viitor.






In dragoste, iti place sa te implici total. Atunci cand iubesti, o faci cu toata daruirea de care dispune o fiinta umana. In dragoste si in general in viata, mergi pe principiul "totul sau nimic". Din acest motiv esti o persoana greu de multumit, fiindca nu toata lumea are capacitatea ta de daruire.






Un fapt este cert: ai marea sansa de a trai iubiri pasionale, precum numai in filme ne este dat sa vedem. Felul tau de a-ti trai viata amoroasa la intensitate maxima va atrage dupa sine o poveste de dragoste de  pasiune exploxiva.






Nascuta intre 04:00 - 05:00






ora la care te-ai nascutTu esti iubita cerebrala: iubesti pe jumatate sau cel putin asa lasi de inteles. Mesajul pe care vrei, nu vrei, il transmiti este "te iubesc, insa nu esti singurul barbat de pe suprafata pamantului pe care l-as putea iubi". Bravo! Este exact atitudinea care atrage un barbat. Daruirea ta partiala il incita foarte mult pe vanatorul din interiorul fiecarui barbat.






De-ar fi numai o aparenta, tu te-ai fi nascut la cea mai norocoasa ora posibila. Din pacate, lucrurile nu stau astfel, pentru ca aceasta "iubire injumatatita" te chinuie si pe tine. Ti-ai dori sa traiesti acea iubire absoluta, abandonul total, insa nu reusesti pentru ca iti este teama. Chiar daca ai trait o experienta neplacuta in aceasta privinta, afla ca in dragoste nu trebuie sa sufli si in iaurt. Uneori este chiar placut sa te arunci cu capul inainte.






Nascuta intre 05:00 - 06:00






Tie iti plac tensiunile, iti place provocarea, iti place sa te certi de dragul impacarii. Altfel spus, te cam joci cu focul. In relatia ta de cuplu este o permanenta tachinare. Daca ti se spune un lucru frumos, trebuie imediat sa dai o replica urata si invers. Daca partenerul tau face un gest romantic, il iei peste picior.






Cine va vede pentru prima oara nu intelege cum reusiti voi sa traiti unul langa altul zi de zi fara sa va scoateti peri albi. Prietenii insa s-au obisnuit cu voi si stiu ca multele si maruntele vostre discutii sunt doar un fel aparte de a va rezolva mereu tensiunile. Partea buna este ca voi va certati cu adevarat foarte rar sau chiar niciodata. Pentru ca aceasta permanenta tachinare va ofera ocazia de a va spune oricand orice va roade.






Nascuta intre 06:00 - 07:00






In dragoste, esti o partenera foarte toleranta. Incerci permanent sa te pui in pielea iubitului tau si incerci sa intelegi cum se simte el, ce probleme are, cum il poti ajuta. Cateodata esti insa foarte pisaloaga: uneori un barbat pur si simplu nu a patit nimic, dar intrebarile de genul "ai patit ceva?", "te pot ajuta cu ceva?" il pot scoate din sarite.






ora la care te-ai nascutIncearca sa te preocupi mai mult de tine si mai putin de toti ceilalti. Este minunat sa ai alaturi pe cineva ca tine, care sa iti poarte permanent de grija, dar cateodata senzatia este coplesitoare si sufocanta.






Nascuta intre 07:00 - 08:00






Tu esti nascuta odata cu venirea zilei. Ai cea mai extrovertita si mai activa personalitate dintre toate. Esti pasionala si iubitoare, dar si ingrozitor de nerabdatoare. Vrei totul dintr-o data, nu poti sa astepti, sa savurezi, sa construiesti. Tu trebuie sa obtii ceea ce iti doresti. Acum!






Stiu ca nu prea ai rabdare sa citesti aceste randuri si sa tii seama de sfaturile mele, dar voi incerca oricum: dragostea nu apare din nimic, ea are nevoie de timp pentru a se forma. La inceput exista pasiune (pe care multi o confunda cu iubirea) si, daca ai timp si rabdare, poti transforma aceasta pasiune in dragoste. Relatiile tale nu sfarsesc din cauza ca s-a terminat iubirea, ci pentru ca nu ai avut rabdare sa transformi pasiunea in dragoste!






Nascuta intre 08:00 - 09:00






Tu esti genul de om pe care nu te poti supara. In dragoste esti sincera pana in panzele albe, esti deschisa la orice fel de discutie, esti blanda si esti dragastoasa. Atunci cand ai o problema o spui cu voce tare, fara urma de repros in glas, ci numai cu o firava rugaminte de a fi rezolvata.






Din pacate, atunci cand ii dai omului un deget, iti ia toata mana. Tocmai pentru ca il iei cu blandete, iubitul tau nu prea te asculta. Nu este neaparat vina lui ca nu te ia in serios pentru ca in ziua de azi, cand toata lumea se cearta zgomots din nimicuri, el considera ca nu ai nimic important sa ii spui de vreme ce nu ridici tonul.






In plus, tu mai ai o problema: de multe ori sinceritatea si empatia ta tind sa fie confundate cu naivitatea! Chiar daca ai un ton bland, incearca sa mai scoti gherutele din cand in cand. S-ar putea sa ai multe de castigat!






Nascuta intre 09:00 - 10:00






Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!Cateodata ma gandesc ca Angelina Jolie este nascuta in acest interval. Spun asta pentru ca femeile nascute la aceasta ora isi manifesta dragostea pe cat de zgomotos, pe atat de salbatic. Da, si din punct de vedere sexual, dar nu numai.






Ele simt nevoia tot timpul sa isi strige in gura mare dragostea. Simt nevoia ca persoanele din jur sa stie cat de mult iubesc si, eventual, sunt iubite. Din pacate, de multe ori nu se intampla astfel. De multe ori fac din tantar armasar, numesc dragoste orice indragosteala (fara rea intentie, ele chiar cred astfel) si, cel mai rau intre toate, nu primesc nici pe jumatate din pasiunea pe care o daruiesc.






Nascuta intre 10:00 - 11:00






Esti sigura ca esti femeie? Pentru ca personalitatea ta seamana izbitor cu cea a unui barbat. De aici si succesul pe care il ai in randul sexului puternic, de aici si nestatornicia in relatii... de aici si supararea ta. Adevarul este ca tie nu prea iti place sa zbori din  floare in floare. Dar nu te poti abtine. Gasesti permanent nod in papura, te plictisesti cat ai bate din palme, iti pierzi interesul atunci cand prada este la picioarele tale (si de cele mai multe ori, se prabuseste imediat).






Repeta dupa mine: relatiile presupun compromisuri. Nu neaparat multe, dar cateva tot trebuie sa faci. Pana cand nu vei accepta ideea ca nu exista perfectiune, ci numai persoane care pot trai fericite impreuna, nu vei putea trai linistita.






Nascuta intre 11:00 - 12:00






Cea mai pesimista dintre toate tipurile de personalitati. Daca ar fi dupa tine, nu te-ai ridica din pat dimineata, fiindca nu vezi rostul existenteti. Singurul motiv care te face sa simti gustul vietii este dragostea. Pentru tine, iubirea este ca un mic motoras care, odata pus in functiune, face viata sa aiba sens.






In absenta acesteia insa, esti pesimista si depresiva. Incearca sa vezi ca exista viata si in afara unei relatii. Nu totul se reduce la iubire, desi, e drept, parca aceasta este sarea si piperul in tocanitii vietii. Cautat-ti hobby-uri, pune pasiune in viata profesionala. Cat timp vei tanji atat de tare dupa dragoste, aceasta se va lasa mult asteptata.






ora la care te-ai nascutNascuta intre 12:00 - 13:00






Vesnica intrebare pe care tu ti-o pui intr-o relatie este: "ce vede acest barbat la mine? Oare de ma iubeste el tocmai pe mine, cand este prea bun, prea frumos, prea destept pentru mine?".






E drept, dragostea e oarba, dar aceasta regula se aplica numai in cazul femeilor! Nesiguranta in propriile forte poate fi un factor foarte nociv in relatia ta. Creierul unui barbat functioneaza foarte simplu: daca ii vei repeta in fiecare zi ca nu esti suficient de buna pentru el, va ajunge sa te si creada! Si sa vezi atunci dezastru!






Nascuta intre 13:00 - 14:00






Pentru tine, flexibilitatea este o notiune abstracta. Nu exista nimic intermediar intre alb si negru. Ceri totul de la partenerul tau si il epuizezi in sensul propriu. Daca te iubeste (iar el chiar te iubeste) trebuie sa faca periodic cateva drumuri pana la capatul pamantului pentru a-ti dovedi sentimentele sale.






Pe de alta parte, tu nu esti dispusa sa faci nimic asemanator. Astepti totul si nu daruiesti nimic in schimb!






Stiu ca ma vei contrazice, dar incearca sa faci o autoinspectie obiectiva si sa fii mai flexibila.






Nascuta intre 14:00 - 15:00






Esti cel mai gelos om din lume! Cand iubesti, esti foarte posesiva si simti nevoia sa-ti controlezi partenerul. La inceput, atitudinea ta este romantica si magulitoare. Dupa ceva timp insa, devine stresanta si sufocanta.






Incearca sa lasi putin mai libera lesa in care ti-ai prins partenerul. In caz contrar, odata ce va scapa (si intr-o zi tot va scapa) va fugi suficient de departe cat sa nu il mai poti gasi. Dragoste cu forta nu se poate. Incearca sa iti modulezi tendinta de a sufoca!






Nascuta intre 15:00 - 16:00






Tu esti perfectionista si foarte pretentioasa cu tine, insa si cu cei din jur. Intr-o relatie de dragoste, ceri totul de la partenerul tau. Chiar daca ii asiguri tot confortul sentimental de care are nevoie, nu inseamna ca si el simte nevoia sa iti demonstreze iubirea in acelasi mod.






Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!Fiecare om are alt mod de a se manifesta. Nu incerca sa-i impui partenerului tau un anomit fel in care sa te iubesca fiindca este foarte probabil ca nu va fi fericit astfel.






Nascuta intre 16:00 - 17:00






In relatia de cuplu, tu esti serviabila, oricand la dispozitia iubitului tau. Esti genul de femeie care abia asteapta sa calce si sa gateasca. Nu este un lucru de care sa te rusinezi, insa trebuie sa ai grija mare: daca il obisnuiesti astfel, s-ar putea sa-l transformi intr-un rasfatat nerecunoscator care are impresia ca totul i se cuvine.






Este placut si romantic sa ii daruiesti celuilalt tot confortul de care are nevoie, insa uneori, ce-i mult strica si te trezesti ca astazi ii gateai un ou si maine cere un bou. Fa-ti timp pentru tine si pentru nevoile tale. Nu rasfata fara sa fii rasfatata. Nu darui fara sa primesti. Pana la urma, nu poti fi fericita numai traind prin celalalt, indiferent cat de romantic ar suna!






Nascuta intre 17:00 - 18:00






In relatia ta, iti place sa fii "sefa". Iti place sa impui regulile "de joc", sa iei decizii de una singura, sa controlezi cursul relatiei. Mai pe scurt, nu faci parte propriu-zis dintr-un cuplu, pentru ca partenerul tau este numai un accesoriu pentru tine.






Daca ai gasit barbatul caruia ii place sa fie condus, atunci poti sa stai sa dictezi linistita in continuare. Partea proasta este ca asemenea barbati sunt ca florea-de-colt, asa ca daca nu ai intalnit inca unul, eu nu as conta prea mult pe aparitia lui.






Nascuta intre 18:00 - 19:00






Spune-mi cand te-ai nascut si am sa-ti spun cum iubesti!In general, tu ai obiceiul sa te superi pentru nimicuri... si sa nu spui nimic. Peste o saptamana, strangi in tine furia amplificata si rabufnesti din cu totul alta cauza. Faci un scandal-monstru si nu stii nici tu bine de ce.






Prin urmare, relatia ta este oscilanta: dupa un scandal urias vine o perioada de liniste si dragoste, apoi iar izbucnesti si iar iubesti.






Vestea buna e ca nu prea va plictisiti in cuplul vostru. Vestea proasta e ca toata lumea care va cunoaste crede ca sunteti intr-o ureche. Dar cat timp voi sunteti fericiti, ce conteaza parerea altora?






Nascuta intre 19:00 - 20:00






In dragoste, esti foarte capricioasa. Vrei permanent altceva, vrei noutate si totusi stabilitate, vrei dovezi de dragoste, dar ti  se pare ca partenerul tau este stangaci atunci cand vine vorba de gesturi romantice, vrei laie, vrei balaie... habar n-ai nici tu cum arata ce iti doresti.






Partea interesanta este ca pe masura ce tu faci mai multe mofturi, iubitul tau se enerveaza dar te iubeste si mai mult.






ora la care te-ai nascutNascuta intre 20:00 - 21:00






Esti sireata, inventiva si excentrica. Pentru tine dragostea este o arta... arta vanatorii. Pentru tine dragostea este un ritual de cucerire care cuprinde toata artileria de instrumente necesare: imaginatia, inventivitatea, spontaneitatea, misterul.






Si ca un adevarat vanator iti faci din timp temele: iti analizezi prada si ii urmaresti toate miscarile si in acelasi timp esti cu ochii in patru pentru a identifica eventuale rivale.






Partea proasta e ca odata ce ti-ai atins scopul prada nu mai prezinta interes pentru tine.  






Nascuta intre 21:00 - 22:00

Consideri ca nimeni nu e ceea ce pare la inceput si ca iti trebuie timp sa ajungi sa cunosti pe cineva. Totul bine pana aici, doar ca acel timp pare sa nu se mai termine. Astepti perfectiune si nu vei accepta nimic mai putin. 






Din nefericire, perfectiunea nu exista. Important este sa inveti sa accepti defectele: ale tale sau ale lui. Si sa faci din ele un atu.






Nascuta intre 22:00 - 23:00






ora la care te-ai nascutIti place la nebunie sa fii rasfatata de iubitul tau (cui nu ii place?). Sa iti cumpere flori doar pentru ca a trecut pe langa o florarie cand se gandea la tine, sa iti aduca bomboane doar pentru ca sunt la fel de dulci ca si tine, sa iti faca daruri doar pentru a te vedea sclipind de fericire.






Barbatii, din pacate, nu sunt facuti sa functioneze in acest mod. Le este mai usor sa retina toti jucatorii de fotbal dintr-o echipa din divizia B decat ziua ta de nastere. Asteapta mai putin si atunci si surpriza va fi mai mare.






Nascuta intre 23:00 - 24:00






Poti sa ai cel mai frumos si atent prieten, tu tot crezi ca in curtea vecinului, gaina este mai grasa. Nu esti niciodata multumita de ceea ce ai. Vrei intotdeauna mai mult.






Ce conteaza cum arata "gaina" de vis-a-vis? Daca te-ar interesa mai putin ce au altii poate ai aprecia mai mult ceea ce ai tu. Accepta-l pe cel de langa tine si evita sa il compari cu "gainile" altora. 

poezia iubirii!!!

O fata si un baiat candva s-au intalnit si fara a-si da seama s-au si indragostit.
De aici incep mereu iluzii fericite... si tot de aici incep iubirile pierdute.
Caci la inceputuri cand dragostea e mare ti-ai da si sufletul din tine pentru o sarutare
Dar si cateodata sufletul tau plange, cand simti ca-n inima iubitei dragostea se stinge.
Dar dragostea cea mare cere suferinta, iar tu vei suferi cumplit fara a ta vointa.
Caci undeva e scris ca lege pamanteasca... ca oamenii care iubesc, sa-ajunga sa urasca.
Iar daca tu iubesti stapan pe lume crezi ca esti, iar dragostea iti pare o zana din povesti.
Dar alergand buimac in urma fericirii,... vei fi cat lumea si pamantul... scavul iubirii..