sâmbătă, 25 decembrie 2010

Tu în anul cui eşti născut ?



Horoscopul oriental datează din anul 2637 e.n. Potrivit legendei, Buda înainte de plecarea în nefiinţă a chemat la el toate vieţuitoarele pământului, dar doar 12 animale au venit la el ca să-şi ia rămas bun. Astfel, fiecărui dintre aceste animale, Buda i-a oferit câte un an de guvernare. Cele 12 animale au condus lumea în următoarea ordine: şoarecele, bivolu, tigrul, iepurele, dragonul, şarpele, calul, oaia, maimuţa, cocoşul, câinele, mistreţul.

Cum sunt oamenii care s-au născuţi sub influenţa acestor ani, aflaţi în cele ce urmează:
Şoarecele – 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
Cei născuţi în anul şoarecelui sunt scandalagii din fire. Persoane foarte agresive, dar pline de farmec, şoarecii iubesc la nebunie să se distreze în cercul lor de prieteni. Şoarecele nu se încrede în nimeni niciodată, are o fantezie bogată şi este critic fără pereche. De obicei, şoarecele e un bun sfătuitor. Onest, ambiţios în a-şi duce planurile la bun sfârşit, în ciuda obstacolelor ce îi apar în cale, şoarecele este totodată o persoană foarte sentimentală, capabilă să se dăruie până la ultima fărâmă persoanei pe care o iubeşte, chiar dacă dragostea nu e reciprocă. Cea mai potrivită pereche pentru omul-şoarece este omul Dragon, întrucât într-un astfel de cuplu Dragonul va beneficia de spiritul critic al Şoarecelui, iar Şoarecele va învăţa de la Dragon să fie puternic şi curajos. Alături de Bivol Şoarecele va duce o viaţă calmă, iar alături de Maimuţă se va simţi cu capul în nori. Astrologii recomandă Şoarecilor să evite compania Calului.

Bivolul – 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009
Cei născuţi în anul Bivolului sunt persoane tolerante, tăcute, reţinute şi echilibrate. Bivolul nu se face remarcat prin înfăţişarea sa modestă, ci mai degrabă prin gândirea sa originală. Are un talent deosebit de a-i face pe oameni să fie sinceri, să-şi deschidă sufletul. Cu toate că pare o persoană calmă, bivolul e un coleric. Închis în sine, bivolul îşi varsă nervii pe alţii destul de rar, în situaţii de criză absolută. Cel mai potrivit partener de căsnicie în cazul Bivolului este Cocoşul. De asemenea, Şoarecele poate fi un partener fidel până la moarte. Şarpele deşi nu va putea oferi acestuia fidelitate, va rămâne alături de el pentru tot restul vieţii, orice s-ar întâmpla. Maimuţa l-ar putea fermeca pe bivol, în timp ce Oaia(capra) i-ar putea face viaţa un iad. Bivolul născut iarna va fi mult mai fericit în viaţă în comparaţie cu cel născut vara, care va munci mai mult şi va câştiga mai puţin.

Tigrul – 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010
E greu să-i faci faţă magnetismului său şi plus la toate acest om este privilegiat de spiritul său de a fi lider în toate. Tigrul e un luptător înnăscut, gata mereu să se sacrifice. În adâncul sufletului e un mare egoist, gata mereu să se implice în treburi murdare din care ar putea câştiga venituri fabuloase şi putere. Iubeşte toate tipurile de activităţi ce implică riscul. E un om cu un destin de excepţie, plin de surprize. Fiind extrem de pasional, se întâmplă rar să aibă parte de succese în dragoste. Femeia tigru are parte în viaţă de multe aventuri, care întotdeauna sfârşesc prost. Parteneri potriviţi: Calul, Dragonul, care îi va oferi siguranţă, Câinele – îi va fi mereu alături. Se recomandă să evite: Şarpele – acesta nu-l va înţelege niciodată şi Maimuţa. De asemenea cu Pisica(Iepurele) Tigrul nu va putea forma niciodată o relaţie de durată, în care cei doi să se simtă confortabil.

Pisica(Iepurele) – 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 2011
Iepurele e un mare norocos. Talentat în mai toate domeniile de activitate, iepurele se deosebeşte prin faptul că e o companie plăcută, o persoană modestă, binevoitoare, o gazdă primitoare. Femeile iepure sunt foarte melancolice, iar în asta şi constă farmecul lor. Iepurele nu are probleme de ordin financiar. Priceput în afaceri, acesta ştie să-şi asigure un trai decent. Iepurele sau Pisica face curte cu deosebită plăcere Oii sau Caprei, la care apreciază gustul pentru frumos, pentru artă. El îi poate oferi acesteia confort, fără a fi afectat de capriciile acesteia. De asemenea, Iepurele ar putea forma un cuplu reuşit alături de Porc şi Câine. Totodată, Iepurele trebuie să evite Cocoşul, care i-ar putea face mulţi peri suri, Şoarecele care va fi pentru el mai mult decât o ciumă şi Tigrul, care îl va presa mereu.

Dragonul – 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2012
Dragonul este o persoană deschisă şi onestă. El nu e capabil de făţărnicie, ură, invidie. Tinde spre perfecţiune în toate şi caută perfecţiunea şi la persoanele din preajmă. E apt să dobândească succes în orice sferă de activitate: politică, medicină, avocatură., artă. Întotdeauna îşi va vedea visele realizate. În dragoste, adesea e iubit, dar singur iubeşte foarte rar. Se simte mult mai fericit în singurătate. Poate să formeze un cuplu reuşit cu şoarecele care îi va suporta nepăsarea, cu cocoşul cu care va găsi limbă comună, şi Maimuţa care îl va sprijini în dragoste şi în afaceri. Bărbaţii Dragon vor fi mereu atraşi de frumuseţea femeii Şarpe, cu care se vor mândri mult dacă o vor avea ca parteneră. O căsnicie cu tigrul nu va duce la nimic bun, iar dacă se va cupla cu câinele, va risca să-l molipsească şi pe acesta cu pesimismul lui şi plus la toate nu va beneficia niciodată de încredere.

Niciun comentariu: