duminică, 16 mai 2010

Ce spun cadourile sale despre el!!!



1. Analizeaza ambalajul
Inainte de a te uita ce se ascunde in punga/cutie analizeaza ambalajul cadoului tau. Ti se pare ca barbatul in cauza a facut eforturi pentru a-l aranja placut? Atunci cu siguranta in spatele sau se ascunde o persoana delicata si atenta.

Sau poate ca pachetul tau arata ca si cum ar fi scapat din primul razboi mondial? Hmmm... atunci e de vina graba cu care l-a impachetat sau simtul lui estetic, echivalentul valoric al multimii vide!

2. Ce se ascunde in cutie
A. Bijuterii
Alegerea clasica! Toti barbatii stiu ca o bijuterie va face o fata fericita. Gestul demostreaza ca este un barbat care nu se teme de responsabilitati si ca e pregatit pentru relatii serioase.

B. Haine
Daca iti ofera un obiect vestimentar care se potriveste perfect cu garderoba ta, atunci inseamna ca te-a urmarit cu atentie si stie sa iti ofere ceea ce iti place.

C. Gadget-uri
Ti-a cumparat un telefon nou? Atunci e interesat sa iti ofere un plus de confort si ii place sa te stie fericita. Ti-a cumparat o consola de jocuri video? O fi cumparat-o pentru el si nu i-a placut.

Daca nu iti ia un gadget potrivit personalitatii tale ,atunci insemna ca nu a oferit suficienta atentie evenimentului.

D. Obiecte de bucatarie
Nu, inca nu a ajuns vestea la ei! Pentru multi barbati, femeile ar trebui sa stea in continuare legate de bucatarie. De aceea unul dintre obiectele care fac parte din arsenalul unei gospodine poate parea un cadou perfect.

Un astfel de cadou demonstreaza ca este un barbat foarte pragmatic si atent la detalii din viata de zi cu zi.

E. Animale de companie
Un astfel de cadou arata ca barbatul in cauza este foarte atasat de tine si ca isi doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de tine.
Incearca sa il implici cat mai mult in cresterea animalutului si vei vedea ca relatia voastra va creste o data cu acesta.

3. Nu te ingrijora
Pana la urma e doar un cadou, vei avea si alte ocazii pentru a afla ce simte cu adevarat pentru tine. Asa ca nu te supara si asteapta si alte dovezi de afectiune din partea lui pana sa te decizi daca merita sau nu.

Niciun comentariu: